Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2014silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbro-4

E imposibil să nu fi auzit măcar o dată un grup de femei dezbătând subiectul „epilare”. Eu îl aud de prin clasa a șasea, când începuseră bârfele printre fete și, implicit, discuțiile pe diverse teme. Epilarea era problema principală:majoritatea își doreau să se epileze, dar mămicile se opuneau total, aducând ca argument vârsta; altele se epilau și le criticau pe celelalte. Oricum aș lua-o, știu bine că modalitatea de epilare pe care o alegem a fost și e un subiect de actualitate.

Am început să-l aprofundez căutând pe net metode eficiente și nedureroase, și cum net-ul e și el un loc cu oameni, deci păreri împărțite, fetele își exprimau preferințele:unele practicau epilarea cu ceară, altele pe cea cu epilatorul, cu crema depilatoare, cu bigul pentru femei și chiar și cu zahăr. Mi-au surâs toate, pe rând, în perioadele lor, dar am ajuns la un punct în care simt că vreau mai mult, că pielea și timpul meu merită mai multă atenție. Spun asta pentru că indiferent ce metodă de epilare aș alege, dacă nu e definitivă, atunci nu mă poate satisface complet, ci doar de moment.

Mă bucur pentru femeile care au apelat la metoda de lungă durată încă de când Silk’n a adus în România, în 2008, primele aparate de epilare de epilare definitivă. Well, era pe vremea când eu abia descoperisem epilatorul normal, dar prin 2009 am intrat în contact cu primele informații despre IPL și despre cum funcționează depilarea pe bază de impuls luminos. Nu mă gândeam atunci că mi-aș putea permite nici măcar o ședință la un salon de specialitate și cu atât mai puțin să îmi cumpăr un Silk’n Flash & Go. Dar visam și plănuiam că atunci când „o să mă fac eu mare” o să pot să mă epilez definitiv și să scap de toată grija timpului irosit o dată la câteva zile – o săptămână. Mai exact…că o să am bani să mă duc la salon.

silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbro-1

În prezent pot alege dacă vreau să plătesc ședințele la salon sau dacă vreau să achiziționez propriul aparat cu lumină intens pulsată. Să fac lucrurile mai clare: metoda prin care funcționează produsele de epilare definitivă Silk’n constă în utilizarea energiei optice la nivelul rădăcinii firului de păr, în melanină energia se transformă în căldură, fapt care apoi va împiedica creșterea firului de păr. Căldura nu se va simți la nivelul pielii, al țesutului tratat, deoarece epilatorul are un mecanism de răcire încorporat. Bineînțeles, este necesar un ciclu complet de creștere a părului pentru ca epilarea să devină permanentă, timp care variază de la persoană la persoană, în funcție de nivelul de pilozitate.

silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbro-2 Bun! Deci trebuie puțină răbdare pentru ca rezultatele să fie ideale! Eficiente, irevocabile, fără urmări! Silk’n Flash & Go are 2000 de impulsuri, împărțite în două cartușuri și emise începând cu 50 și ajungând de la 200 înainte până la treapta a treia de energie. Se asigură siguranță totală și cum ar putea fi pus la îndoială acest lucru având în vedere multitudinea de teste efectuate în clinici și avizul FDA?

Să presupunem că aș alege varianta în care vreau să am parte de ședințe de epilare IPL la salon. Aș fi super încântată să constat că aparatul folosit acolo e Silkn Flas&Go Luxx. Sigur că poate fi cumpărat și pentru folosirea acasă, dar am vorbit din punctul de vedere al clientului unui salon de calitate, care alege aparatură de calitate!

Deci, tehnologia de epilare cu IPL a luat amploare și a ajuns să fie utilizată prin aparatură de 4 milioane de oameni. Nu știu procentele ca să pot spune câți sunt femei și câți bărbați, dar știu sigur că datorită posibilității de epilare a oricărei suprafețe, indiferent de gradul de pilozitate, există suficient de mulți domni care aleg epilarea definitivă.

Singurul criteriu pe baza căruia se stabilește dacă pielea poate „suporta” epilarea cu IPL e gradul de bronz al acesteia. O piele închisă la culoare nu poate avea parte de tratament și pentru asta există detectorul de bronz al epilatorului. Tot vorbind de detectorul gradului de bronzare, e important ca epilarea acasă să aibă loc într-o încăpere nici luminată insuficient, dar nici puternic luminată artificial.

Sunt convinsă că un epilator Silk’n Flash& Go mi-ar face acele momente dedicate îngrijirii prin epilare de o mie de ori mai plăcute. Sunt convinsă că fiecare femeie care se iubește are nevoie de un tratament delicat și eficient.

Tu ce părere ai despre epilarea cu IPL?

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s