Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2014

Unele femei au norocul de a fi posesoarele tenului normal. Fără urmele acneei din adolescență, fără coșuri, puncte negre, albe, fără iritații cauzate de cine știe ce produs proaspăt încercat, ele sunt cele care se machiază fără griji și își iubesc fața dimineața.

Din păcate, cum lumea nu e roz și nici femeia perfectă, în extreme s-au născut tenurile gras și uscat. Primul e purtătoul texturii uleioase și al aspectului lucios, de piele lustruită. În plus, mai favorizează și apariția imperfecțiunilor, roșeții, bubițelor și punctelor cu care femeia se luptă și se luptă sub baia de aburi, în încercarea de a scăpa de ele în stil clasic. Tenul uscat…aici începe povestea pileii de pe fața mea.

E tenul care primește complimente, la prima vedere. Măsliniu, uniform, curat – fără urme ale vreunei pubertăți petrecute cu degetele pe față. Dar dacă e văzut la prima oră, se prezintă ca și cum ar fi trecut efectul vrăjii de frumusețe și s-ar fi transformat în tegument exfoliat pe o mască rigidă, fără pic de flexibilitate. Și nu, nu exagerez. Problema a apărut treptat, acum câțiva ani și probabil nu am știut să o controlez. Doar o maschez, mă fac că nu e și păstrez doar pentru stresul propriu timpul investit în asta.

Greșesc? Păi cum să nu?! Dacă aș trăi încă…nu în Evul Mediu, să nu fiu prea dură, dar în secolul trecut, aș mai putea spune că de, nu am așa mare acces la produse dermatocosmetice, la tratamente, la creme, la rezultatele ideilor inovatoare ale specialiștilor precum Ana Aslan, și că nu e vina mea că tenul meu e așa mofturos. Dar ce spune eu aici? Bunica mea îmi povestea că folosea cremă de la Gerovital încă de acum 30 de ani și că dacă i-aș propune un produs al altei mărci, l-ar refuza. Motivele ei? Simple și clare: ei au lansat prima gamă anti-age din lume și, indiferent de evoluția tratamentelor pentru ten, de-a lungul timpului nu a fost dezamăgită nici măcar o dată. Oamenii bătrâni au convingerile lor, dar când o femeie care a trecut prin generații întregi și a cărei fețe a tot suferit transformări în ultimii 30 de ani, îți spune că o cremă e bună, atunci e bună.

Pentru tenul meu am nevoie de o cremă magică. Să facă minuni. Aș putea fi chiar genul ăla de femeie nerăbdătoare, care așteaptă rezultatul peste noapte, că Gerovital H3 Derma + mi-ar putea da satisfacție. Am nevoie de hidratare intensă, pentru că asta e problema din care pleacă toate nemulțumirile mele. Pielea mea nu mai are stratul gras protector, așa că pe lângă faptul că e lipsită de orice vitalitate, mai e și predispusă la atacurile razelor UV într-o măsură ridicată. O hidratare intensă o va hrăni cu lipidele de care are nevoie și de aici problema e pe jumătate rezolvată, deci voi alege de la Gerovital Doctor în Frumusețe două produse din gama H3 Derma: Crema activ hidratantă 24 h și Fludiul de curățare și demachiere față și ochi. M-am bucurat când am văzut că au și demachiant – e ceva de care nu mă pot lipsi și e musai să rezoneze cu tenul 😀 Plus că al doilea efect de care am urgentă nevoie e tonifierea și ambele produse dețin această calitate. Să spun și despre ridurile fine de pe frunte, care au simțit nevoia să apară de la atâta încruntat dimineața în fața oglinzii? Da, și pe ele le rezolvă produsele din noua gamă!

ten-deshidratat-1

ten-deshidratat-3

Nu am fost niciodată fană a măștilor naturale pentru față pentru că mi-a fost greu sau nu chiar la îndemână să le prepar și nici cu feliile alea de castraveție pe ochi nu am rezistat mai mult de 2-3 minute niciodată. Ei bine…se pare că și problema asta o rezolv cumpărând Crema-Mască Calmantă și Regenerantă. Îmi place cuvântul „calmează” din descrierea de pe siteul Farmec. Tenul meu simte că i se face o promisiune de relaxare și răsfăț și parcă spune „Cumpăr-o și pe ea…Cumpăr-ooooo!!!”

ten-deshidratat-2

Am ales să scriu despre tenul uscat, sensibil pentru că e singurul pe care l-am simțit „pe pielea mea” (ce ironie!) și știu cum e să te cerți cu natura și cu factorii externi de fiecare dată când simți că pielea se exfoliază în zona T, în jurul nasului sau pe bărbie. Știu cum e să cauți loțiuni cu SPF mare atunci când vrei să te bucuri și tu, puțin, de soare. Dar gama Gerovital H3 Derma + cuprinde produse pentru toate tipurile de ten și, indiferent de cum ai ajuns aici, trebuie să intri fuguța pe Farmec și să alegi ce ți se potrivește. Asta pentru că Ana Aslan, creatoarea conceptului Gerovital H3, a gândit, în primul rând, din prisma unei femei care își dorește să se simtă tânără și să nu își piardă niciodată încrederea și frumusețea.

Și tu ești acea femeie.

Sursă foto: http://www.farmec.ro/gerovital-derma-plus/ten-deshidratat.html

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s