Yaris – cunoaște-o în alt mod!

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2014toyota-Yaris-2014-exterior-tme-006-a-full_tcm-3040-188648

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi varianta unei mașini transpuse într-o femeie? Cum ar arăta, cum s-ar mișca, cum ar…gândi? Ce ar transmite?

Ce ar transmite femeia Toyota Yaris? Hai să îți spun eu: personalitate, dinamism, rafinament, relaxare. Ar fi o superbă cu un aer natural și fresh, care trece dimineața pe lângă tine încrezătoare, cu zâmbetul pe buze, pășind pe tocuri înalte. Ce spui, dacă ai fi fotograf, ai poza-o din toate unghiurile? Dacă ar fi să o filmezi, ai mai avea nevoie de peisaj?

Te întreb pentru că te invită să o cunoști în orașul tău. Să îi faci poze, să o pui în prim cadru într-un videoclip și să o arăți și altora exact așa cum ai cunoscut-o tu. Dacă ești norocos și reușești să o surprinzi într-o ipostază inedită, poți câștiga o călătorie de un weekend în Franța, Valenciennes, la fabrica Yaris, pentru a avea parte de o super experiență benhind the scenes. Aici vei descoperi ceea ce nu știai despre ea, dar îți doreai să alfi. O vei putea întreba despre farmec și tehnologie, despre tot ce-o face frumoasă și stilată.

Practic, Toyota Yaris vrea să te urci la volanul ei și să îi spui să te ducă în locurile vestite din oraș, însemnate sau care pur și simplu reprezintă ceva deosebit pentru tine, să îi faci poze și/sau să o filmezi în acest timp, iar apoi să încarci materialele pe platforma toyotamea.ro. Astfel, îți ajuți orașul să câștige și îți oferi șansa unei oportunități rare și, în mod sigur, de neuitat.

Dacă ești din București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara sau Tg. Mureș, o poți scoate la un test drive în orice zi, începând cu 13 octombrie și încheind cu 10 noiembrie.

Eu am crezut mereu că oamenii se împart în visători și normali. Visători care realizează și visători care doar…visează. Hai să ne axăm pe primii. Ei sunt cei care îmbunătățesc continuu lumea. O dezvoltă prin idei aplicate și reușesc cumva să ofere mai mult decât ceilalți atunci când lucrează la un anumit concept, dintr-un anumit domeniu. Yaris e rezultatul unor astfel de oameni și…e destinată celui care vrea să  contribuie, la rândul lui, la dezvoltarea lumii din jur.

Tu ești omul acela. Ești, pentru că citești acum articolul ăsta și te gândești la cum ar fi să cunoști mașina asta modernă și faină într-un mod mai aprofundat, fix de la origini. Pentru că ești iubitorul de mașini care nu ratează un test drive când vine vorba de un produs puternic Ești, precum Yaris, genial în oraș și fericit oriunde .Așa că zi-mi, ce motiv ai să nu te înscrii la concursul Yaris în orașul tău! ?

toyota-Yaris-2014-exterior-tme-002-a-full_tcm-3040-188640

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s