Dacă femeile ar vrea doar bani, atunci mama ta probabil nu s-ar fi căsătorit cu tatăl tău. Probabil că sora ta nu ar sta cu băiatul ăla de treabă și la început de drum. Și probabil că prietenii tăi ar fi și ei, singuri. Că doar dacă tu te gândești că femeia vrea bani și tu nu ai, atunci nimeni din preajma ta nu are. Sau aproape nimeni.

Ce înseamnă bani, băiatule? Să ai părinți cu salarii mari, care să îți fi cumpărat deja o mașină cu potențial și haine cu multe etichete? Făcut de cinste la fiecare ieșeală și promisiuni de ”Dragă, te duc oriunde!”? Îmi pare rău. Îmi pare rău că gândești așa. Îmi pare rău că lipsa banilor te-a făcut să crezi că femeile sunt bucăți de carne superficiale care recționează la valoare materială.

Singurele femei cărora le pasă numai de cât poți să le oferi sunt prostituatele. Motivul lor e că nu au altceva de dat la schimb în afară de corp. Că se oferă fără să îți spună cum le cheamă, fără să ai loc în sufletul lor nici cât negru sub unghie. Îți oferă plăcere și tu le oferi bani, și e drept.

Femeile despre care tu crezi că îți analizează portfofelul și mașina înainte de a te băga în seamă fie au personalități mult mai dezvoltate decât tine și ție îți dau impresia că din cauză că nu ai bani nu ești suficient de bun, fie au personalități  proaste și nici pentru personalitățile alea proaste nu ești bun.

E simplu. Femeile sunt atrase de siguranță, pe toate planurile, dar un bărbat stabil, care inspiră încredere și personalitate puternică, inspiră și potențial financiar, indiferent că în prezent nu are cât au alții. Că merge pe jos și cu metroul și nu aruncă cu bani atunci când iese. Nu contează valoarea materială pentru o femeie, atâta timp cât vede că un bărbat are o viață bazată pe scopuri, planuri, dezvoltare, independență. Pe job și pe pasiune, pe viitor și pe valorile care contează. Plimbările cu mașina se uită, dar modul în care îi vorbești unei femei nu se uită. Ceea ce o faci să simtă în legătură cu ea nu se uită. Ceea ce îi transmiți în legătură cu tine rămâne o amintire după care se ghidează de fiecare dată când povestește cuiva despre tine, de fiecare dată când apari în mintea ei. Trebuie să fii un om cu o personalitate dezvoltată pentru ca o femeie să își amintească de tine.

Nu știu, eu am trecut de perioada în care mă gândeam la faptul că fetele se simt atrase de băieți amuzanți și cam atât. Da, simțul umorului e amuzant, pentru fete. E atrăgător, e evadare și distracție. Dar o fată cu caracter și care nu se uită la bani, cum vrei tu, e atrasă de mai mult de atât. Ca și o femeie în toată regula, vrea lucruri mai serioase și mai complexe.

În viziunea mea, totul se învârte în jurul siguranței.

Nu inspiri siguranță dacă doar îi dai add pe Facebook și îi spui un ”Bună/ Ce faci?”.  Mesajul tău rămâne undeva în lista celor 30 de văzute și necitite. Sau, dacă ai noroc, îți va răspunde sec și totul se va încheia acum.  Pentru că e plictisită de asta.  Dacă tot vorbim de Facebook… nu inspiri siguranță dacă pari o persoană antisocială. Una e să nu prea ai timp de Facebook și de poze, și alta e să stai toată ziua să dai likeuri și să ai câteva poze singuratice și care inspiră că tu chiar nu ai ceva bun de făcut. Nu știu cum să îți zic să abordezi, pentru că exisă Arta Seducției pentru asta. Eu îți zic că un mesaj care se rezumă la un bună și ce faci e egal cu un mass care se dădea pe mess acum câțiva ani și pe care nu îl lua nimeni în seamă.

Îți zic că dacă nu ai o pasiune și timpul tău e petrecut aiurea pe net, dacă nu știi să vorbești subiecte care depășesc uzualul , dacă nu ai o latură a personalității dezvoltată, și , pe deasupra, nu oferi potențial pentru viitor,atunci nu vei avea o relație cu o femeie așa ca cele cărora le dai likeuri.

Conversația e ceva esențial pentru oameni, în general. Ceea ce scoatem pe gură ne reprezintă, alături de modul cum ne comportăm și de ceea ce afișăm ca îngrijire corporală și emoțională. Și nu sunt psiholog ca să spun lucrurile astea. Alții le-au zis mai bine. Eu o zic pentru că sunt atât de sătulă să aud de la bărbați că femeile vor doar bani. Vor doar să le plimbi, să le dai și să le cumperi. Atâta timp cât gândești așa, ești un om care refuză să crească. Ești imatur și ai pretenția ca, fie ea fată sau femeia, sexul opus să vadă ceva în tine.

Prea des ne dorim lucruri fără să ne întrebăm dacă avem ceva de dat la schimb.

Femeile nu vor banii tăi. Femeile vor lucruri pe care banii nu ți le oferă.

d522c2fe1f8e5fdc1828531fd205923f

 

 

26 de gânduri despre “Femeile nu vor banii tăi!

    1. Da, nu e ca și cum aș spune ” Se poate trăi și fără bani”. Banii se folosesc și ei cu cap, în primul rând. Se investesc, se dobândesc prin muncă. O femeie și normal că își dorește un bărbat cu care să poată construi, un bărbat productiv. Dar nu pentru a sta pe banii lui, pentru a cheltui.

      Apreciază

  1. De cate ori n-am auzit ca nu stim sa ne descurcam, ca suntem intretinute, ca doar cu ajutorul lor reusim, ca nu stim sa le apreciem bunatatea. Prea multe cazuri. Ce sa zic, pacat de ei…

    Apreciază

    1. Ei, nu despre genul ăsta vorbeam eu. Mă gândeam la cei care nu au bani, nici nu au intenția să îi facă, și se plâng că de-asta nu stau femeile cu ei. Când de fapt, nu banii ca putere financiară ne atrag.

      Apreciază

      1. Ohoo. Daca femeile ar vrea barbati cu milioane de euro, ar fi muuult mai multe cupluri homo decat hetero.
        Si, un milion de euro il faci prin munca si strategie, iar o femeie care sa te sustina si sa creada in tine e un plus mare.

        Apreciază

  2. Până acum nu m-am întrebat niciodată dacă sunt capabil să fac un milion de euro. Cred că e mai important să credem doar în noi. Și noi ne dezamăgim dar ne înțelegem altfel…

    Apreciază

      1. Mama mea mi-a spus, cand eram mai mic, să nu am încredere în nimeni. Indiferent pe cine iubim, in cine credem, cand inchizi ochii esti singur. 🙂

        Apreciază

  3. Radu, esti prea drastic. Fiecare isi alege modul de a crede sau a nu crede in cineva. fiecare merge dupa”regulile” lui. Insa ca sa evoluam, trebuie sa avem incredere in oameni.

    Apreciază

  4. Eu prefer sa ma duc la curve, e mult mai simplu si rezultatul e garantat, cu 300 am facut sex cu 3 femei in aceeasi zi.iar banii ii fac singur pentru ca o femeie care „ar crede in mine” m-ar face sa actionez sentimental/nesabuit.In momentul in care voi fi pregatit de stagnare financiara voi acorda atentie si sexului opus, dar, la ce specimene se gasesc in ziua de azi se pare ca varianta singur si din ce in ce mai bogat e singura optiune.Pe de alta parte nu ma deranjeaza o tipa materialista daca e virgina.Daca insa a ales gresit si a fost ulterior parasita, ma doare fix in cot de ea, eu nu ling unde-au scuipat altii.Stiu, stiu, a 2-a oara nu te mai pacalesti asa usor, who cares?I guess, nobody/not many…anymore.Only loosers! Respect pentru prostituate si femei care se pastreaza virgine la casatorie.Restul de 99% la gunoi.

    Apreciază

    1. Fiecare cu părerea lui, Daniel. Dar fără supărare, femeile de orice fel fug de bărbații misogini.
      O să găsești o virgină cu himenul intact și în rest luată pe toate părțile, dacă nu vrei decât să „fii primul”.

      Apreciază

    2. Modu cum vezi lucrurile despre femei nu e deloc bun. Habar nu am cati ani ai dar ca te duci mereu la niste curve ca sa iti satisfaci nevoile nu te pune decat in ipostaza de barbat usor care nu e in stare sa faca un contact cu o femeie. Si aici nu e faza ca le vezi tu nu stiu cum, cel mai probabil nu ai succes la ele. Pentru tine femeile sunt niste jucarii sexuale si cum iti faci un obicei din a merge la femei usoare, iti va fi greu sa te acomodezi cu o femeie langa tine mai tarziu.

      Femeile nu sunt „specimene” mai ciudate, doar ai dat tu de unele mai cu nas sau ai dat de cine nu trebuie.

      Tipa materialista si virgina. Si cu ce te ajuta ca e virgina? sau materialista?
      Te ajuta daca faceti un fel de relatie libera poate, tu ti-o tragi ba cu ea ( cand e pe acasa) si in rest cu alta usoara.

      Inca esti un baietel. Daca tratezi femeile ca pe niste obiecte, vei fi doar un dildau care plateste sa intre intr=o gaura.

      Apreciat de 1 persoană

  5. Si Oscar Wilde era tot copil de a putut sa scoata urmatoarele citate?
    1) barbatii vor intotdeauna sa fie prima dragoste pentru o femeie, femeile vor intotdeauna sa fie ultima dragoste pentru un barbat”;
    2)Cand eram tanar credeam ca banii sunt cel mai important lucru in viata;acum, cand sunt batran, m-am convins”.
    Una peste alta eu sunt fericit asa cum sunt acum si nu as schimba nimic,Am observat ca unele femei fara bani se simt mai in siguranta langa unul tot sarac decat langa unul mai „avut”.Ar trebui sa fiu frustrat din cauza lor?:)))

    Apreciază

    1. De fapt, femeile capabile sa isi faca singure banii lor nu se uita la banii unui barbat/partenerului ei.

      „barbatii vor intotdeauna sa fie prima dragoste pentru o femeie, femeile vor intotdeauna sa fie ultima dragoste pentru un barbat”;” – Daca traiesti prin secolu 19, da. Felicitari ! Sunt alte vremuri acum. Sau daca esti deacord cu citatu, e doar o chestie subiectiva, nu e o lege sau ceva ce trebuie sa se intample.

      „Cand eram tanar credeam ca banii sunt cel mai important lucru in viata;acum, cand sunt batran, m-am convins”.” – Depinde ce ai facut cu ei in viata aia care ai traito. Depinde cat de multumit esti de tine cand ai ajuns pe patu de moarte. Ai facut ceva promitator? pentru tine? pentru altii?

      Citatele sunt ceva de citit si te pun pe ganduri uneori dar nu sunt ceva ce trebuie urmate cu strictete.

      Asadar.. e mult de discutat pe aici, si iti pot da N citate dar nu vad motivu.
      Esti multumit, atunci e ok. E doar alegerea ta.

      „Oscar Wilde era tot copil de a putut sa scoata urmatoarele citate?” – Nu se vede putina frustrare pe acolo? prin citate ma refer.

      Traieste viata dupa „citatele” tale, nu ale altora.

      Spor 😀

      Apreciază

      1. Ok then, daca a trai in sec. 21 inseamna sa nu-ti fie rusine sa-ti fie aratata nevasta cu degetu’ pe strada, eu prefer sa traiesc in sec. 19.Chiar sunt dezgustat total de cultura asta vestica care pare a avea menirea de a transforma femeile in arme de distrugere in masa.

        Apreciază

      2. Oamenii maturi nu arată pe nimeni pe stradă din cauza relațiilor pe care le-au avut. Nu mai trăim în perioada aia. Sexul e ceva normal, care se practică în relație, fără relație, din atracție.
        O femeie suficient de stăpână pe ea nu se simte stânjenită de subiectul ăsta.
        Dacă îți găsești una care a umblat cu bărbați de calitate joasă, e problema ta.

        Apreciază

    2. Prietene, inainte de toate, ai o gandire toxica. Nu iti varsa nervi si frustratile pe un blog. Daca tu vezi femeile in felul in care ai spus in ultimul comentariu inseamna ca ai o buba mare cu tine insuti, nu cu femeile. Ele nu au nicio vina pentru cum esti tu sau cum vei ajunge tu.

      Cred ca ai spus tot ce aveai de spus. Nu are rost sa continuam pe subiectu asta.
      Numai bine.

      Apreciază

Comentează