Sibiu și iubire

Unele zile sunt frumoase prin natura lor. Însorite și cum mai vor oamenii. Altele sunt frumoase pentru că noi le facem așa și e meritul nostru.

Scriam mai demult în Uneori mai vrei să pleci că iubesc Sibiul. Nu-l iubesc ca pe Vâlcea, pentru că nu mi-e așa adânc în suflet. Îl iubesc mai de la distanță, mai pe la suprafață, mai nu-știu-cum. Dar ieri mi-a plăcut acolo, pentru că am fost cu el, pentru că el a fost minunat și pentru că ne-am plimbat cu bărcuța pe lac. Ok, postarea asta nu e filosofică, nici psihologică, e o Diana reală și fericită. Cu bărcuța pe lac a fost așa:

10526653_769648156419113_1537364801_n

Poza e înscrisă pe Bookaholic, așa că dacă aveți plăcerea, să  dați un like

Iubesc ziua de ieri pentru că prezența lui mă schimbă, mă face radioasă, mă face să râd, să mă bucur de înghețată și să fiu un om mai bun. Mai motivat, mai inspirat, mai frumos.

O iubesc pentru că m-am simțit sigură pe mine și liberă la modul ăla în care văd eu libertatea. Pentru că am fost în Piața Mare cea plină de porumbei și eram fascinată ca un copil mic de ei, din nou, în timp ce el se mira de ,,copilărimea” mea. Îmi plac păsările astea. Sunt frumoase.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Să revin la parc. La Dumbravă. Când am fost prima dată acolo, într-o excursie, aveam impresia că o să fie ”minunata” lui Sadoveanu. Dar nu, era o altfel de minunată, care pare că nu se schimbă de-a lungul anilor. Cred că cel mai mult de la zoo m-a fascinat lemurul ăla care se urca pe geam cu ghereuțele și voia afară. Nu l-am prins în poză așa că o să fiu egoistă și pun încă o poză cu mine ;))

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Atunci când stai în Vâlcea, mereu îți va fi aproape Sibiul. Valea Oltului e superbă și orașul are un aer aparte despre care ar fi clișeic să mă apuc să scriu. Știu doar că îți dă o senzație de bine și de făcut poze. Și eu nu fac poze publice prea des!

 

 

8 gânduri despre „Sibiu și iubire

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s