Oamenii formați

Aș putea spune că am treabă, că nu mai pot de stres și că nu am nici o fărâmă de timp să scriu, să mă exprim. Dar adevărul e că mi-am fixat o dată în minte, 1 iulie, până la care nu îmi vine să fac nimic. Zonă de confort? Probabil. Am început un serial și nu îl pot lăsa din ochi. Am analizat lucrurile din jur fără să mai scriu nici pe foi, nici aici, nici niciunde. Dar ceva lipsește și e greu să stai cu un gol în tine, să te simți inutil. Mi-am dat seama în timpul ăsta că sunt genul de om care nu poate păstra în suflet mai multe amintiri urâte cu o persoană decât frumoase, indiferent cât de multe motive de rău ar fi. Mă refer la oamenii iubiți care, vrând nevrând, provoacă durere. Nu mai știu cât de distructiv e, dar știu că firea nu poate fi schimbată ci doar aruncată în spatele unor pereți făcuți din frică. Frică de suferință, frică de a nu rămâne o viață marcat de faptele celorlalți, frică de a nu te pierde pe tine în timp ce te ascunzi de adevăruri.
Nu vreau să mă închid în spatele fricii. Cred că oamenii formați au fost mai ei decât niciodată când au stat drepți în fața oricărui lucru.

11 gânduri despre „Oamenii formați

   1. Pai, am spus, sa nu devina anxioasa . Pe cand o doza mica, adica acea frica numita prudenta, te ajuta sa anticipezi, sa previi sa ajungi in contexte ce nu te caracterizeaza, indezirabile . Te invata sa spui ,,NU” !

    Apreciază

   1. :))
    M-am uitat si eu dar l-am terminat, e cam o alergare in jurul cozii, dar e bun de pierdut timpul 😛 e relaxant :))
    Si Damon e…Damon 😛

    Apreciază

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s