Te întreb pe tine / I wanna ask you something

large_Cover

Azi am nevoie să vă pun o întrebare. Legată de un proiect căruia eu și el vrem să îi dăm viață. Este vorba despre un site, sau, mai exact o platformă bazată pe imagine, promovarea imaginii, a lucrărilor realizate de artiști – web designeri, îndeosebi. Va include partea de imagine și partea de articol. Atât imaginile cât și articolele vor fi publicate de designerii care își vor creea cont și vor fi dornici să împartă cu ceilalți munca și cunoștințele lor.

Nu vrem să susținem competiția, ci evoluția și inspirația. Așa că întebarea mea pentru voi e: ce v-ați dori în plus față de ceea ce am menționat deja? Ce anume ai dori tu, cel care ai o pasiune pentru designul de orice tip, și vrei să îți expui lucrările online, de la un nou website creat special pentru asta?

Sau mai exact, ce crezi că lipsește în prezent siteurilor bazate pe expunerea imaginii, lucrărilor?

Apreciez tare mult un răspuns, căci entuziasmul e mare!

Today I have a question for you. What do you think about a new project based on online image promotion via a new website for designers? Any kind of designers, but especially web and graphic designers. The main question is what do you think the big design websites lack? What would you want to benefit from a new one? You have works and you expose them, but is this enough for you?

3 gânduri despre „Te întreb pe tine / I wanna ask you something

  1. Nu conteaza deocamdata ce va avea sau nu in plus fata de restul platformelor de genul. Dati-i drumul la munca si ideile vin pe parcurs. It’s as simple as that! 🙂 A, si cel mai important, daca nu va distrati cu proiectul asta, n-are rost!

    Apreciază

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s