Cuvintele schimbă

Știi cum e să te prindă entuziasmul din urmă? Cum e să îți vină cheful de viață continuu? Cum e să fii tânăr și să simți că trebuie? Că trebuie să scrii, că trebuie să desenezi, că trebuie să te exprimi, să lași să iasă din tine tot binele și toată energia ca să ți se întoarcă în brațe înzecit?

Sper că ai simțit. Sper că timpul ăla despre care scriam eu nu te-a făcut rigid și impenetrabil de aspirații. Sper că ai început să îți găsești starea și să îți potolești spleen-ul în citate de pe Pinterest și infografuri. Sper că le-ai epuizat pe astea și acum vânezi tot ce e scris puțin și profund pe net, altfel nu ai nici cea mai mică idee despre cât de mult te luminează, îți aduce picioarele pe pământ și totuși, îți ține mintea în vis, citatul potrivit.

Azi am primit o agendă, după ceva discuții purtate cu el-ul meu despre organizare și viață aranjată. Mi-a ales-o așa frumoasă că îmi era frică să nu scriu ceva greșit. Până mi-am dat seama că nimic din ce mă cuprinde, nu poate fi greșit. Mi-am notat un citat în ea, și mi-am zis…

2014-04-18-now

4 gânduri despre „Cuvintele schimbă

      1. Sună a glumă, dar e o treabă serioasă asta. Cine-și refuză introspecțiile refuză să se cunoască pe el însuși.

        Apreciază

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s