Just another day (in Paradise)

Nu mai ştiu de câte ori mi-am spus că locul unde mă simt cel mai bine e locul unde sunt acasă. Acasă poate fi în mai multe părţi,ştii? În alt oraş, în altă ţară, în altă casă.

Eu am început să mă simt acasă undeva unde nu mai simt presiunea cum mă urmăreşte. Unde sunt cu persoane care o fac să dispară şi în schimb îmi aduc siguranţă.Unde sunt cu el. (ah,da, e fain să ai un el despre care să îţi vină să scrii mereu şi să încerci totuşi să nu faci abuz!) .Unde mă simt liniştită şi protejată, locul de care îmi vine dor atunci când ajung la acasă-ul de zi cu zi. Plictisitorul şi deprimantul acasă.

La sfârşitul zilei de azi am simţit că nu a mai contat nici frigul pe care l-am tras de la autobuz până în centrul oraşului azi dimineaţă, nici vântul care mă ameninţa cu dureri în gât, nici plonjarea în zăpadă care pe moment m-a enervat prea rău. Mult prea rău. Şi nici faţa mea luptându-ma cu zăpada, semi-viscolul, sau ce-o fi fost. Am să pun o poză.

Nu, tu. Simt că vreau iaar să fiu acolo, cu el, în micul meu paradis de confort. O ciocolată caldă, un trecut de mână prin păr, un copil cu zâmbetul până la urechi…şi foc, în sobă. Ce îţi poate face ziua mai frumoasă?

P.S: Poza despre care vorbeam. Să mi se scuze alien căciuliţa, că nu stătea prea bine, şi fularul hindi. De fapt… nu scuza nimic, îmi place de mine.

dssmile

 

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s