Cadouri din suflet

Nu cele impachetate si legate cu fundita, nici cele daruite    la petreceri doar pentru ca e ziua cuiva, nici cele de casa  buna. Nu alea pe care le dai ca sa dovedesti, ca sa afirmi, ca sa  cuceresti.

Un cadou care stii ca face fericita persoana care il primeste. Si ca ea il primeste deschis, cu multumire si fericire. Da, asta da cadou.

Anul acesta a fost plin de daruiri pentru mine. A inceput prin a avea lucruri si sentimente pe care mi le doream de foarte mult timp si la care nu ajungeam pentru ca…sa zicem ca nu era timpul. A continuat prin senzatii de multumire si implinire, prin a face fericita inca o persoana pe langa mine, si a invata cat de importante sunt sustinerea si atentia intr-o relatie, pentru ca ele duc la realizari in 2.

Apoi fiecare lucru material pe care l-am primit de la el a fost deosebit pentru mine, nu pentru cat de mult aveam nevoie sau cat de mult ii dusesem lipsa inainte, ci pentru cat de mult inseamna gestul, constientizarea faptului ca tot ce face pentru mine face din dragoste. Pentru ca ma vrea fericita, ii place cand rad, cand zambesc, cand ma simte implinita.

Sunt o sensibila convinsa si stie asta. Si pe mine ma sensibilizeaza si mai tare vocea lui incantata de bucuria  mea.

Ma intristeaza oamenii care cred ca se pot cuceri inimi prin cadouri. Sunt cucerite doar aparente, doar nevoi de satisfactii materiale, doar minti superficiale.

Acum nu zic ca o fata care primeste o floare de la un baiat cu care se intalneste de putin timp e superficiala. E o atentie, nu un cadou. Zic ca un barbat care vrea sa ii daruiasca totul unei femei doar ca sa stea langa el nu e barbat. Si stim cazuri multe.

Cadoul frumos e cadoul in care pui o parte din tine, iti pui o particica ce stii ca iti transmite multumire, nu regrete, nu obligatii, nu garantii.

Iubesc cadourile lui pentru ca il iubesc pe el. Pentru ca le stiu motivul, interesat doar de zambetul meu. Poate ca e complex, si greu de explicat, stiu ca e o diferenta mare intre darul de impresionare si cadoul din suflet, iar eu il am mereu pe ultimul.

citatecadouri

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s