Sumar de 2013

Acum cateva zile  am dat peste o scrisoare scrisa de mine catre… mine. Scrisa acum aproape un an, in care imi propuneam ceea ce vreau de la 2013.

Ce voiam? Nu prea multe, voiam sa ma simt implinita, si asta spune tot. Apoi mi-am trecut in revista toate intamplarile, momentele vesele si realizarile anului. Surpriza a venit cand trecusera douazeci de minute si eu scriam incontinuu. La un moment dat m-am oprit si am tras linie, am scris tot ce vreau sa adaug pentru 2014.

anul2013

Un lucru banal poate, dar cum intreprinderile isi fac bilantul anual, fiecare om ar trebui sa si-l faca pe al lui. Pana la urma, de productivitate e vorba. Chit ca numeri bani sau planuri reusite.

Probabil ca nici eu nu m-as fi apucat sa imi cercetez memoria si sa imi amintesc in ordine tot ce am facut daca nu aveam un impuls, pe cineva sa imi zica „Fa asta, ai sa vezi ca iti face bine!”. Si da, face bine. Poate chiar sa te ridice de jos dintr-o stare de pesimism. Doar ia un pix si un caiet/foaie/agenda/note si scrie acolo cu amanunt tot ce te-a facut pe tine sa te simti mai om in anul asta.

Eu am simtit ca una din realizari e chiar blogul. Nu l-am facut cu vreun scop, doar simteam ca ceva imi lipseste si ca trebuie sa imi etalez ideile pe undeva. Bine, undeva unde sa le vada si altii, ca doar asta e farmecul . 😀

 

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s